3. Relax & reflect

We vinden ontspanning voor reflectie en veranderwerk
Om echt contact te maken met je onderbewuste en een veranderproces in gang te zetten, zijn ontspanning en reflectie onmisbaar.

Ontspanning: voorwaarde voor verandering

Ik begeleid sessies waarbij je in een diepe staat van ontspanning raakt. Dit maakt ruimte om op te laden en contact te maken met wat er zich afspeelt in je onderbewuste. Deze krachtige manier van meditatie maakt dat je in staat bent stapvoets te veranderen. Je leert tijdens dit traject ontspannen, je komt erachter wat je energie geeft en je ervaart echt de verandering.

Reflectie

Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Wat is er anders? Wat kun je de volgende keer anders doen en wat is dan het resultaat?
Tijdens het verandertraject maak ik je op een specifieke manier bewust van je handelen. Ook wordt duidelijk hoever je nog van je te behalen doelen afstaat en welk resultaat je tot nu toe hebt behaald.

Mentale fitheid

We kijken in dit traject ook naar je mentale fitheid. Hoe veerkrachtig ben je? Op mijn specifieke wijze verbeteren we samen je mentale fitheid. Je leert omgaan met tegenslagen, stress en veel ballen in de lucht willen houden.

Relax en reflect levert je op:

Ontspanning: opladen en stapvoets veranderen
Reflectie: zit je op de goede weg, toetsen van het behaalde resultaat
Mentale fitheid: meer veerkracht

Praktische informatie over het 'Relax & reflect' traject

Aantal sessies

Het ‘Relax & reflect’ traject duurt 3 tot 5 sessies afhankelijk van wat jij nodig hebt. Coaching bij Betty Jo is altijd maatwerk. Een sessie duurt 2 uur.

Wat investeer je in dit traject?

Het ‘Relax & reflect’ traject is te boeken vanaf 3 sessies voor € 726,- (inclusief BTW).

Wil je meer informatie?

Laten we dan een belafspraak plannen. Een belafspraak kun je inplannen op een moment dat het jou uitkomt en geeft je de gelegenheid om al je vragen te stellen.